Anar al contingut principal de la pàgina

Caprabo a prop de la V Milla de Sarrià!

Aquest diumenge 29 d’Octubre se celebra la 5ª Edició de la MILLA DE SARRIÀ-CORREM JUNTS.

SARRIÀ-CORREM JUNTS.

Aquesta cursa transcórrer pel passeig de Reina Elisenda de Barcelona i any rere any guanya adeptes al llarg dels seus 1.609 metres de recorregut. L’any passat van participar unes 2.000 persones (van córrer 1.640, però entre familiars i voluntaris hi va haver unes 3.000 persones).

El que fa especial a La Milla de Sarrià és que es tracta d’una cursa solidària, oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, manté l’objectiu d’integrar a tots els corredors, des del tret de sortida fins a l’arribada.

Per aquest motiu La Milla de Sarrià va de la ma de la Fundació Aspasim, una entitat que fa més de 75 anys que atenen de forma integral a persones amb discapacitat psíquica greu a Barcelona i reivindica la seva integració i la normalització a la societat.

El supermercat Caprabo de Reina Elisenda num.9 ha vist passar durant aquests 5 anys la Milla per davant de les seves portes i aquest any vol fer un recolzament a tots els corredors col·laborant amb sucs de fruites de la seva marca SANNIA en la bossa que la organització reparteix entre els participants.

L’esperit d’aquesta cursa no és competitiu i el tret més especial és l’ambient que es viu i la transmissió de valors en l’esport.