Ir al contenido principal de la página

Caprabo, a la Fira Bebés & Mamás amb Benvingut Nadó

Barcelona, 5 d’abril de 2013.- Caprabo estarà present a la catorzena edició de la Fira Bebés & Mamás que se celebra aquest cap de setmana, 6 i 7 d’abril a Fira de Barcelona, amb un estand dedicat al seu Programa d’Ajuda a les Famílies Benvingut Nadó, una iniciativa de referència en el món de les famílies que ja supera el milió de famílies adherides i ajudes per un valor superior als 300 milions d’euros.

  • El Programa d’Ajuda a les Famílies Benvingut Nadó, al llarg dels seus 20 anys d’història, ha ajudat a un milió de famílies
  • La inversió de Caprabo en aquest programa supera els 300 milions d’euros
  • A la Fira, Caprabo sorteja tres cistelles de productes per al nadó valorats en 100 € cadascuna

 

Barcelona, 5 d’abril de 2013.-

Caprabo estarà present a la catorzena edició de la Fira Bebés & Mamás que se celebra aquest cap de setmana, 6 i 7 d’abril a Fira de Barcelona, amb un estand dedicat al seu Programa d’Ajuda a les Famílies Benvingut Nadó, una iniciativa de referència en el món de les famílies que ja supera el milió de famílies adherides i ajudes per un valor superior als 300 milions d’euros.

Caprabo convertirà la visita pel seu estand en una experiència participativa. A més a més d’endur-se un obsequi segur, se sortejaran tres cistelles de productes per a la cura del nadó, valorades en 100 euros cadascuna. Al mateix temps, també se sortejaran 50 exemplars de llibres Benvingut Nadó, escrits pel Dr. Mateu Sancho, que constitueix una guia pràctica imprescindible per als futurs pares. Caprabo obrirà l’opció en el seu estand de fer-se membre del Meu Club Caprabo, el nou programa de fidelització de Caprabo, els avantatges del qual permeten un estalvi anual de 500 euros a la cistella de la compra.


Caprabo
Caprabo és una compañía de supermercats de referència. Va nèixer a la ciutat de Barcelona a l’any 1959, és l’empresa de supermercats més antiga i té a la seva xarxa el primer supermercat d’Espanya que, encara avui, està obert. Caprabo té una xarxa de 356 botigues en els mercats estratègics de Catalunya, Madrid i Navarra. El supermercat online de Caprabo, que té deu anys d’història, compta amb 150.000 clients. La Targeta de Fidelització de Caprabo contabilitza 1,3 milions de clients actius i cada dia visiten els supermercats Caprabo més de 300.000 persones.

www.caprabo.com  / www.twitter.com/caprabo  / www.facebook.com/caprabo 
www.capraboacasa.com   / www.miclubcaprabo.com