Ir al contenido principal de la página

Els productes de proximitat de Catalunya arriben a Andorra de la mà de Caprabo

Barcelona, 25 d’octubre de 2016.- Caprabo promociona a Andorra un total de 174 productes, de 94 petits productors i cooperatives agroalimentàries de Catalunya. 

  • Són 174 productes de 94 productors i cooperatives agroalimentàries de Catalunya.

 

  • Els productes de les Terres de Ponent són els més nombrosos als supermercats Caprabo d’Andorra, amb 37 referències.

 

  • La iniciativa s’emmarca en el Programa de Proximitat de Caprabo.

 

Barcelona, 25 d’octubre de 2016.- Caprabo promociona a Andorra un total de 174 productes, de 94 petits productors i cooperatives agroalimentàries de Catalunya. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Programa de Proximitat de Caprabo que té com a objectiu fomentar el coneixement dels productes catalans i el seu consum als mercats en els que opera la companyia. Caprabo compta a Andorra amb una superfície comercial d’uns 2.300 metres quadrats en tres supermercats de Canillo, La Massana i el Centre Comercial l’Illa Carlemany, a Escaldes.

 

Els productes de proximitat de les Terres de Ponent són els més nombrosos als supermercats Caprabo d’Andorra, amb un total de 37 referències de 22 petits productors i cooperatives agroalimentàries. Les categories dels productes de proximitat catalans que podem trobar als supermercats d’Andorra són molt variades però, principalment i entre d’altres, es troben olis, fruits secs, formatges, mel, xocolata, vins i caves i embotits.

 

Per a Fernando Tercero, Responsable de Productes de Proximitat de Capraboel fet que productes de petits productors i cooperatives agroalimentàries de Catalunya puguin trobar-se als supermercats Caprabo d’Andorra significa el grau de compromís de Caprabo pels productes de proximitat que va més enllà del seu propi territori, alhora que ajuda a aquests petits productors i cooperatives agroalimentàries a ampliar mercat, augmentar vendes i, per tant, augmentar la competitivitat del negoci”.

 

Caprabo té un alt compromís amb la producció de proximitat, alhora que constitueix un element clau en el posicionament corporatiu estratègic de Caprabo. En aquest sentit, arreu de Catalunya, està duent a terme un Programa de Proximitat estratègic per Comarques. Per al seu desenvolupament, a més de l'acord amb la Federació Catalana DOP-IGP, compta amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i la Federació Catalana DOP-IGP. Caprabo ha introduït als seus supermercats més de 2.300 referències de més de 270 petits productors i cooperatives agràries de Catalunya a través del seu Programa de Proximitat per Comarques.

 

Caprabo

Caprabo és la companyia de supermercats de referència a Catalunya, el seu principal mercat estratègic, on va néixer l'any 1959. És l'empresa de supermercats més antiga d'Espanya. Compta amb 324 supermercats a Catalunya i Navarra, que es caracteritzen per la seva innovació, la seva diferenciadora proposta de productes frescos, la qualitat del servei, per comptar amb la major varietat de marques per metre quadrat del mercat i pel seu radical compromís amb els productes de proximitat. Cada dia, més de 220.000 persones compren en els supermercats Caprabo. Més d'1,2 milions de persones fan servir de manera regular la targeta client de Caprabo. Caprabo és pionera en la venda d'alimentació per Internet a través de www.capraboacasa.com i la primera companyia a disposar d'app de compra completa. Caprabo forma part del Grup Eroski, del que suposa el 20% del negoci.

 

 

www.caprabo.com / www.capraboacasa.com / www.miclubcaprabo.com

 

www.twitter.com/caprabo / www.facebook.com/caprabo / www.flickr.com/photos/caprabo 

www.youtube.com/user/Caprabo50 / www.instagram.com/micaprabo