Ir al contenido principal de la página

Nova franquícia de Caprabo a Girona

Barcelona, 14 de maig de 2014.- Caprabo obre demà la seva segona franquícia a la província de Girona, ubicada en la localitat d’Olot. Amb aquesta nova obertura, Caprabo suma 28 franquícies i un total de 363 supermercats a Catalunya, dels quals 34 es troben en la província de Girona.


 

 

- El nou supermercat està ubicat a la localitat d’Olot

- Dóna feina a 4 persones

- Caprabo suma 28 franquícies

 

 

Barcelona, 14 de maig de 2014.- Caprabo obre demà la seva segona franquícia a la província de Girona, ubicada en la localitat d’Olot. Amb aquesta nova obertura, Caprabo suma 28 franquícies i un total de 363 supermercats a Catalunya, dels quals 34 es troben en la província de Girona.

 

El nou supermercat Caprabo, el primer en aquesta localitat, dóna feina a quatre persones, té totes les seccions de productes frescos, mostrador de carnisseria, peix fresc, fruita a granel, xarcuteria i fleca. Compta amb una superfície comercial d’uns 160 metres quadrats, està ubicat al carrer Bisbe Guillamet, número 6, i disposa d’aparcament.

 

Amb el model franquiciat Caprabo incideix en el supermercat de proximitat sobretot de Catalunya, el seu principal mercat estratègic, que concentra el 75% del negoci amb 283 supermercats. Durant 2014, Caprabo preveu avançar en la seva expansió a través de franquícies, un model de creixement que li ha permès obrir supermercats en localitats en les quals no tenia presència com Cubelles, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí de Tous, Falset, Vilaseca, Miralcamp, Rosselló, Vilobí d’Onyar, Cambrils, Pont de Suert, Les Borges del Camp i Andorra.

 

La botiga franquiciada de Caprabo potencia, a més del compromís amb l’estalvi, el major assortiment per metre quadrat, l’oferta més àmplia de productes frescos de consum diari, més producte local, la gamma de productes de marca pròpia Eroski, Eroski Basic, Belle, Seleqtia, Natur i Sannia i promocions comercials. Tots els establiments franquiciats incorporen els serveis tradicionals de valor afegit de Caprabo com el seu programa de fidelització –amb el Meu Club Caprabo-, el Programa d’Ajuda a les Famílies Benvingut Bebè i la revista “Sabor”, entre d’altres.

 

El Comparador

Les botigues franquiciades de Caprabo incorporen El Comparador, una iniciativa pionera a Espanya que constitueix un exercici d’innovació important, una garantia d’estalvi per als clients radical i transparent. El programa de fidelització de Caprabo, amb més de 17 anys al mercat, suposa un element clau en el desenvolupament de El Comparador ja què s’aplica a clients amb targeta i que per conèixer el detall de l’estalvi és necessari accedir a la web específica del Meu Club Client. Caprabo compta amb més d’1,3 milions de targetes client d’ús regular i més del 75% de les compres que es realitzen en botigues són amb targeta.

www.miclubcliente.com/elcomparador.

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Itaclljd3U0&feature=youtu.be.

 

Caprabo

Caprabo, companyia de supermercats de referència, va néxier a la ciutat de Barcelona l’any 1959 i actualment té una xarxa de 364 supermercats, ubicats en el teixit urbà de les zones estratègiques de Catalunya, Madrid i Navarra. La companyia, que en 2009 va complir 50 anys d’història, representa el supermercat urbà de prestacions amb el major nombre de referències, que combina l’oferta d’estalvi amb l’oferta en marques més àmplia del mercat. Cada dia, més de 300.000 persones compren en els supermercats Caprabo. En la companyia hi treballen 8.000 persones, fet que converteix a Caprabo en una de les primeres companyies generadores de llocs de treball de Catalunya. Caprabo és pioner en la venda d’alimentació per Internet a través de www.capraboacasa.com, amb més de 150.000 clients. Des de 2007, Caprabo forma part del Grup Eroski del qual suposa el 20% del negoci.

www.caprabo.com / www.twitter.com/caprabo /  www.facebook.com/caprabo

 www.capraboacasa.com  / www.miclubcaprabo.com / www.viajescaprabo.es